Wat kan ik voor je doen?

Het is mijn passie om omstandigheden te creëren waarin teams en organisaties kunnen excelleren. Als je van hospitality een way of life maakt, maak je van je klant een relatie en een ambassadeur. Wat kan ik voor je doen? Om te beginnen een QUICK SCAN.

In aanvulling op de quick-scan of voor andere projecten:

Business coach.
Je hebt als ondernemer of organisatie behoefte aan een sparring partner die je helpt om te groeien. Door te luisteren, opbouwend kritisch te zijn en door je uit te dagen met out of the box ideeën doe ik dat.

Hospitality coach.
Je wilt dat je organisatie optimaal gastvrij is. En je wilt dat je klanten zowel relaties als ambassadeurs worden. Door je bedrijf op gastvrijheid te scannen, een plan van aanpak te formuleren en door iedereen in de organisatie te begeleiden realiseer ik dat samen met je.

Interim manager.
Je hebt behoefte aan een interim manager om bepaalde doelen in je organisatie te bereiken. Dat kan bijvoorbeeld zijn een verander traject, innovatie, een marketing boost of een hospitality project. Ik ben beschikbaar.

Spreker/ dagvoorzitter.
Mensen deelgenoot maken van mijn passie voor hospitality geeft eindeloos energie. Je doet mij dan ook geen groter plezier dan mij op een podium te zetten en toehoorders te laten beleven hoe leuk gastvrijheid is. Als spreker, discussieleider of dagvoorzitter. Ik kan dit combineren met een ‘interactive food experience’.

Veel gestelde vraag: wat kost het?
Ik werk met een marktconform uurtarief waarover van te voren transparante afspraken worden gemaakt.

Advertenties