Even voorstellen…

Michiel Waterman (1967), getrouwd met Esther, vader van Sal en Tim.

Opgegroeid in een gastvrij gezin waar gezelligheid en eten onlosmakelijk met elkaar verbonden waren (en zijn). Daarom was het eigenlijk heel logisch om in 1984 te starten aan de middelbare hotelschool in Den Haag. Al tijdens schooltijd werd Michiel ondernemer in onder andere catering en detachering. Gedurende opleiding en stages ontvlamde de passie voor food & hospitality. 1987 was een internationaal jaar. Met een management stage bij een top 5 hotel in Londen. Drie maanden USA met o.a. San Franciso en Seattle. En in oktober 1987 de start van een Cavalerie dienstplicht in Duitsland.

De full-time professsionele carriere startte in november 1988 als jongste directie assistent in een ambitieus horeca bedrijf met miljoenen omzet. Om snel door te groeien naar MT lid met o.a. verantwoording voor food & beverage en golf business development. In 1991 samen met Esther weer vertrokken naar de USA om te gaan werken voor een groot golf resort. Met die ervaring in de zak weer terug naar Nederland om als GM het familie bedrijf door een uitdagende periode te loodsen. Vervolgens in 1994 op 27 jarige leeftijd verkast als GM van een hotel in Nunspeet. Na dit bedrijf drie jaar succesvol te hebben geleid en de omzet te hebben verdubbeld werd het tijd voor een eigen onderneming. Delicio vierde in maart 2017 haar 20-jarig bestaan.

Michiel: “Het is mijn passie om omstandigheden te creëren waarin mensen kunnen genieten en excelleren. Of dat nu gasten zijn of collega’s, eigenlijk is er geen verschil. Stel je voor wat er met de gastvrijheid van je bedrijf gebeurt als iedereen elkaar als gast behandelt. Gastvrijheid is dan geen middel of doel meer, maar een ‘way of life’. Je klanten zullen de gastvrijheid dan ervaren als oprecht, authentiek en natuurlijk. Dat maakt van je klant een relatie en ambassadeur. Om ondernemers, managers en teams deelgenoot te maken van mijn hospitality passie geeft eindeloos energie”. 

Meteen door naar de quick-scan?

Advertenties